Világítás vezérlés


A megoldások a különböző épülettípusokban fellépő igények függvényében változnak, de az tény, hogy egy jól megtervezett és felépített rendszerrel az épület világítására fordított villamos energiaakár 50% is megtakarítható!

Míg az irodaházak, közintézmények és ipari létesítmények esetében a fényviszonyok optimalizálásával az épületben dolgozók komfortérzetét és ezáltal a munkakedvüket is növelhetjük (ami a teljesítményükre is jó hatást gyakorol), addig a családi házaknál a kényelmi szint emelése, a fokozott biztonság elérése, a konferencia és bemutató termekben az adott tér dekorálása, a funkciónak megfelelő hangulat megteremtése a cél. A hangulatvilágítási programok beállítása, a megfelelő világítási képek kialakítása, a lámpatestek irányított be- és kikapcsolása, az árnyékolástechnikai berendezések vezérlése, a különböző biztonsági feladatokat ellátó érzékelők összehangolt működése mind ezt szolgálja.

Természetesen a fentiekhez szükséges nagyszámú világítási áramkör kialakítása, kezelése a hagyományos villanyszerelési módszerrel már nem megvalósítható. Egy intelligens rendszer ezt egyetlen vezérlő-egységgel megoldja, amin kiválaszthatjuk azt a lámpatestet, amit kapcsolni, esetleg a fényerősségét szabályozni szeretnénk.

Tekintse meg referenciáinkat.

Referenciák

LegoSuzukiJP
Otp BankMKB Bank

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

1047 Budapest, Baross utca. 79-89.
Tel.: +36 (1) 271 05 90
Fax.: +36 (1) 271 05 91
E-mail: henex@henex.eu
Web: www.henex.eu